Hospitality invoeren, ons vak.

Klanten vinden, binden en trouwe fans maken!

Werken aan hospitality.

“De kunst om je klanten en gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn”.

Werken aan hospitality is de overtreffende trap van klantgericht werken. Het omvat de kunst om je klanten, relaties, gasten, cliënten of bezoekers in heel het denken en doen van de organisatie centraal te stellen. Dit vereist een sterk inlevingsvermogen, proactief voldoen aan verwachtingen én echt inleven in de behoeften.  

Wij zijn specialist in hospitality en klantvraagstukken en delen graag onderstaand tips en tools om je te helpen.

 

Alles wat je moet weten over het werken aan hospitality.

Hospitality gaat verder dan vriendelijke service. Hospitality is een manier van bejegening, waarbij de bezoeker nog lang terugdenkt aan de ontmoeting. Het is de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn en écht belangrijk voor je zijn. 

De vraag die iedere ondernemer zich daarom zou moeten stelen is: worden de klantverwachtingen waargemaakt of zelfs overstegen? Alleen het overtreffen van klantverwachtingen leidt tot langdurige klantrelatie en veel positieve reviews. Verwachtingen waarmaken leidt tot een 8, hospitality  tot een 9+.

 

Het klantgerichtste tuincentrum van Nederland worden.

Het meest klantgerichte tuincentrum van Nederland worden. Online én offline klanten enthousiasmeren. Dat is de doelstelling van ons project voor Tuincentrum Ockenburgh. Lees hoe ze succesvol de negatieve retailtrends ombuigen door hospitality centraal te stellen.

Gratis whitepaper: “De 8 bouwstenen van een klantgerichte organisatie”

 

‘Word ook een excellente dienstverlener’.

 

Maak kennis met de 8 bouwstenen achter een strategie gericht op Delight. En verneem diverse tips, achtergronden en een handleiding om het te implementeren.

Onze opdrachtgevers reageren bijzonder enthousiast.

Lezingen van CustomerExceed in het nieuws:

Kennissessie:

‘Werken aan een organisatie die hospitality centraal stelt’

Wil je meer te weten komen over hospitality? En ervaren hoe je dit kunt implementeren? Dan is onze kennissessie een uitkomst. Al veel directie- en management teams hebben wij geholpen met het juiste inzicht en de nodige inspiratie.

In circa 2 1/2 á 3 uur verzorgen wij een privésessie bij jou op locatie.

 

Hoe werkt jouw team aan klanten een welkom gevoel geven?

‘Test jezelf in 4 minuten’

Om  te weten waar je staat en waar je de focus op kunt richten, hebben we een gratis team assessment ontwikkeld. Een leuke manier om een gezamenlijke visie te ontwikkelen.

 

Anco heeft onze ogen geopend en meegenomen op weg naar het vijfsterren gevoel voor onze gasten. Nieuwe processen in ons bedrijfs dna geïmplementeerd. Op zo’n manier dat het niet voelde alsof er iemand alleen maar van buitenaf naar keek, maar zeer betrokken en met veel passie alsof CustomerScope Allround was. 

Wij zijn enorm geholpen met de nieuwe inzichten op het gebied van hospitality en online marketing.

Marc Bonte

Eigenaar , Sportcenter Allround

Benieuwd naar jouw groeikansen?

Graag informeren we je kosteloos en vrijblijvend.

Share This