Samenwerken in een netwerk van specialisten.

  1. Home
  2.  » Werken bij

Partner worden en samenwerken in een netwerk van customer experience en engagement experts.

Partner worden? Graag komen wij in contact met zelfstandig ondernemers. CustomerScope is een moderne, multidisciplinaire netwerkorganisatie bestaande uit zelfstandige professionals die zich richten op hoogwaardige consultancy dienstverlening. Gezamenlijk sta je sterker dan alleen.

Wij zijn op zoek naar partners die een bijdrage willen leveren aan het realiseren van projecten. Wij hebben zelf projecten, maar denk dan ook aan het ondersteuning leveren aan jouw projecten. Als jij een bijdrage kunt leveren aan ons netwerk en graag wilt co-creëren op de gebieden waarop CustomerScope zich richt, dan komen we graag met jou in contact.Stuur een korte motivatie naar: welkom@customerexceed.nl dan ontvang je binnen een week een reactie.

Onderstaand partnerrollen die we graag snel willen invullen. Lees verder.

Op korte termijn zoeken wij:

CRM en Marketing automation.

Ben jij een zelfstandig ondernemer en expert in leadgeneratie optimalisatie en heb jij kennis van CRM oplossingen, koppelingen maken met andere systemen, marketing automation en de kracht met het op de juiste wijze combineren met SEA, SEO, e-mailmarketing en/of social marketing. Dan komen we graag met je in contact.

d

Trainers 

Ben jij een zelfstandig ondernemer en heb je een uitgebreide ervaring in hospitality trainingen of digital marketing, dan komen we graag in contact.

Voor veel opdrachten hebben we  ervaren trainers nodig.g

g

Linkedin marketeer

Geregeld zoeken wij de verbinding met kennis specialisten in linkedin en Twitter marketing. Wij zoeken een vaste partner voor het netwerk. Ben jij een zelfstandige en expert en begrijp je alles van social media marketing en ben je in staat dit creatief vorm te geven, dan komen we graag met je in contact.h

h